Kurzy programování a robotiky

Vážené klientky a klienti,
koneÄŤnÄ› se dostáváme ke spuštÄ›nĂ­ kurzu programovánĂ­ a robotiky, kterĂ˝ se zaměří na digitálnĂ­ gramotnost našich studentĹŻ – gramotnost, která bude klĂ­ÄŤovou pro pracovnĂ­ trh 21. stoletĂ­.

Po prozkoumánĂ­ trhu jsme se rozhodli ke spolupráci se studenty z ÄŚVUT, kteří zvládnou jak technickou tak programovacĂ­ část. Metodicky tĂ©ma digitálnĂ­ gramotnosti povede mĹŻj manĹľel Ján Mlynár, kterĂ˝ zná programovánĂ­ teoreticky i prakticky – jak základy, kterĂ© fungujĂ­ uĹľ mnoho let, tak i nejnovÄ›jší trendy. VĂ­ na která tĂ©mata se zaměřit a kterĂ© kompetence se budou hodit pro další rozvoj studentĹŻ a jejich uplatnÄ›nĂ­ v praxi.

Někteří z vás už se seznámili s OZOBOTY, navážeme MICRO:BITem, který toho umí více a dá se ním pracovat v několika programovacích jazycích.

  • pondÄ›lky 17. a 24. října probÄ›hne prvnĂ­ workshop / zkušebnĂ­ hodina – studenti, kteří se následnÄ› zapíší do kurzu, budou mĂ­t tento workshop zdarma (odeÄŤte se jim od ceny kurzu)
  • zavádÄ›cĂ­ cena workshopu o 2 vyuÄŤovacĂ­ch hodinách (90 minut) je 400 KÄŤ
  • kurz zaÄŤne od 31. října a poběží do konce ledna (neuÄŤĂ­me 26. prosince a 2. ledna)
  • cena kurzu o 12 lekcĂ­ch (kaĹľdá 2 vyuÄŤovacĂ­ hodiny) je 4800 KÄŤ

ÄŚas pĹ™i programovánĂ­ a hrátky s roboty běží o poznánĂ­ rychleji – abychom opravdu nÄ›co zajĂ­mavĂ©ho vymysleli, potĹ™ebujeme 2 vyuÄŤovacĂ­ hodiny.

Těšíme se na vás!
Radka Mlynárová
tel. 776 116 936

Unable to read published form data
Unable to read published form data