Robotika a nový příměstský tábor

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Od září rozšiřujeme naše kurzy!

Ochutnávka v sobotu 25. června na odpoledni v MAKEITTODAY v Holešovicích 14.00-16.45

Programování ve Scratchi a robotika s Ozoboty (8-12)

Kocour Scratch přivádí studenty hravou formou do světa programování. Scratch je vizuální programovací jazyk, jedná se o nejrozšířenější a nejpopulárnější programovací jazyk pro studenty na světě vyvinutý na MIT. Na workshopu se naučíme v jednoduchých programech používat téměř všechny příkazy jako například cykly, podmínky, posílání zpráv a nové bloky. Dáme průchod své kreativitě, budeme tvořit a společnými silami vytvoříme náš první projekt ve Scratchi. Ukážeme si také robota ozobota a naučíme se, jak ho naprogramovat. Osvojíme si základní principy programování – jak si program rozmyslet, jak se robot rozhoduje nebo jak ho naučit, aby činnost opakoval. Čeká nás spousta zábavy – Ozoboti splní v rámci svých možností každé přání, pojďme si to vyzkoušet.

Buď Minecraft mistr – nauč se modding (9-13)

Minecraft je jednou z nejpopulárnějších her současnosti.
Kromě samotného hraní přináší další obrovskou porci zábavy, když se naučíš, jak vytvářet takzvané mody – úpravy minecraft světa. Mimo jiné k tomu budeme potřebovat i trochu programování, které se ti bude hodit i jinde v životě. Vytvoříme si vlastní bloky odolné proti creeperům nebo naopak bloky, které nám na jedno rozbití dají spoustu surovin. Vytvoříme si vlastní moby – automatické bytosti minecraft světa nebo napíšeme program, který sám postaví celý dům. Vše záleží jen na tobě a tvé fantazii.

Workshop pro začínající grafiky i robomastery (13-15 let)

Baví tě moderní technologie, ale ještě neznáš svůj směr? Vyzkoušej si s námi dva protipóly ve světě digitálních technologií – grafiku a robotiku. Workshop se bude skládat ze dvou částí a ty budeš mít jedinečnou příležitost nakouknout do profese grafického designera a také si pohrát s moderními high-tech roboty Codey Rocky. Využijeme dobu modernizace a pomocí robotů se pokusíme o záchranu planety. A o tom je potřeba dát vědět celému světu! Jak na to si ukážeme pomocí grafického nástroje Canva.

Objednání v AUKSYSu, cena 950 Kč za odpoledne

Letní tábor – HACKATHON!

Přidáváme nový paralelní tábor pro nadšence techniky:

Poznávání robůtků (6-7 a 8-12 let)

Příměstský tábor pro nadšence techniky, budeme se taky hýbat a starší si procvičí i angličtinu.

Děti budou mít plné ruce Ozobotů, Bluebotů a dalších zajímavých mašinek…

Přihlašování v AUKSYSu, cena 3500 Kč včetně stravy a pitného režimu.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]
Unable to read published form data
Unable to read published form data