Letní příměstské tábory

Koňský tábor s angličtinou 25. – 29. 7. 2022

Už léta má tradice tábor s koníky a angličtinou pro děti 5-12 let. Využíváme poníky i koníky ze stáje paní Kodrasové za hřbitovem. Děti se o koníky starají, dokonce je můžou i osprchovat (ty menší samozřejmě), načesat a projet se. Vše bezpečně a pod dohledem zkušených trenérů.

Letos se nám podařilo domluvit prostor v jurtě lesní školky Jaata. V přírodě, v lese, kde jsou jak králíci, morčata, tak i kozy a prase. Na ohni si upečeme špekáček.

Angličtinu zastřeší Mortimer English Club formou her, melodických písniček, nápodobou a rituály každodenního života. Zapojíme a zaujmeme děti všech znalostních úrovní.

Beach volejbal s angličtinou 29. – 31. 8. 2022

Pro starší studenty (9-15 let) máme připraven tábor s beach volejbalem a trampolínami v areálu fotbalového SK Chabry Chaberskou Pergolou. Víte, že se tzv. trampolining využívá i při výuce a dokonce to progresivně nabízí už i Karlova Univerzita svým studentům nebo absolventům, učitelům? To musíte vyzkoušet. Pro tuto skupinu zapojíme i rodilého mluvčího z USA a trenéry z Beach clubu Ládví. S ověřenou partou jsme spolupracovali již loni.

Unable to read published form data
Unable to read published form data